Numero yksi on pyhä ja taikavoimainen, koska se on kaiken alku. Monissa uskonnoissa yksi on pyhä luku. On vain yksi Jumala. On vain yksi Allah. Yksi tarkoittaa tätä ainoaa maailmaa. Yksi kuvastaa olevaisen luonnetta, kaiken tosiyhteyttä, sitä että me kaikki olemme yhtä. Meillä on yksi suu, yksi nenä, yksi pää. Numeron yksi on pakko olla tärkeä ja merkityksellinen.
Numero kaksi on pyhä ja taikavoimainen, koska kaikilla asioilla on kaksi puolta, koska on olemassa hyvä ja paha, oikea ja väärä, totuus ja valhe, valo ja pimeys, päivä ja yö, kruuna ja klaava, jin ja jang. Monissa uskonnoissa kaksi on pyhä luku. On Allah ja Muhammed. On Jumala ja Jeesus, on Jumala ja Paholainen, on henki ja aine. Viisi leipää ja KAKSI kalaa! Meillä on kaksi kättä, kaksi jalkaa, kaksi silmää, kaksi korvaa ja kaksi sierainta. Aivot koostuvat kahdesta puoliskosta. On Romeo ja Julia, on Bonnie ja Clyde, on Jekyll ja Hyde, on Pertsa ja Kilu ja Pekka ja Pätkä. Kaksi ihmistä voivat panna alulle kolmannen, ja avioliitto muodostetaan kahden välillä. Numeron kaksi on pakko olla tärkeä ja merkityksellinen.
Numero kolme on pyhä ja taikavoimainen, senhän huomaa jo siitä miten paljon meillä on eri tilanteita missä on kolme jotain asiaa. Meillä on kolme perusväriä, samoin liikennevaloissa on kolme väriä. Niin ikään todella monen maan lipussa on kolme väriä. Monissa uskonnoissa kolme on pyhä luku. Kolme tarkoittaa elämän jatkuvuutta, sillä kaksi ihmistä voivat panna alulle kolmannen. On Brahma, Vishnu ja Shiva. On Isä, Poika ja Pyhä Henki, on kolme itämaan tietäjää, on kolme ristiinnaulittua Golgatalla. Pietari kielsi Jeesuksen kolmesti. Meillä on maa, meri ja taivas. Maailmamme on kolmiulotteinen. On tarinan kolme eri puolta: minun, sinun ja totuus. On vapaus, veljeys ja tasa-arvo, on usko, toivo ja rakkaus, on citius, altius, fortius, on kolme muskettisoturia, kolme sokeaa hiirtä, Tupu-Hupu-Lupu, Leenu-Liinu-Tiinu. Numeron kolme on siis pakko olla tärkeä ja merkityksellinen, ihan selvästi se on erityisasemassa.
Numero neljä on pyhä ja taikavoimainen. Ajatelkaa vaikka neljää vuodenaikaa tai sitä miten meillä on neljä raajaa. Jokaisessa vuorokaudessa on aamu, päivä, ilta ja yö. Me elämme läpi lapsuuden, nuoruuden, keski-iän ja vanhuuden. Kuukaudessa on neljä täyttä viikkoa. Meillä on pohjoinen, etelä, itä ja länsi. Meillä on maa, ilma, tuli ja vesi. Nelilehtinen apila tuo onnea, korttipakassa on neljä maata. Maailmamme on neliulotteinen: kolme tilallista ulottuvuutta ja aika. Monissa uskonnoissa neljä on pyhä luku. Kristityillä on neljä adventtisunnuntaita. Uudessa testamentissa on neljä evankeliumia, juutalaisilla on neljä pyhää kaupunkia, navajoilla neljä suurta klaania ja niin edelleen. Loputtomiin. Selkeästi numero neljä on tärkeä ja merkityksellinen.
Numero viisi on pyhä ja taikavoimainen. Miten voisi sanoa mitään muuta, kun katsoo kätensä viittä sormea tai jalkansa viittä varvasta? Ajatelkaa ikuisten pyramidien tai maagisen pentagrammin viittä kulmaa. Monissa uskonnoissa viisi on pyhä luku. Jumala loi maailman viitenä päivänä. Viisi Mooseksen kirjaa, viisi viisasta neitsyttä ja viisi tyhmää, Daavid poimi nimenomaan viisi kiveä mukaansa lähtiessään taisteluun Goljatia vastaan, VIISI leipää ja kaksi kalaa! Useat tahot kertovat että numero viisi tarkoittaa kristinuskossa Isää, Poikaa, Pyhää Henkeä, luomista ja lunastusta. On viisi mysteeriä, ja viisi on siksi armon symboli. Pythagoraan mukaan numero viisi viittasi täydellisessä tasapainossa olevaan ihmiseen. Meillä on viisi maanosaa ja niihin viittaavat viisi olympiarengasta, viisi aistia, viisi eri perusmakua ja viisipäiväinen työviikko. Numeron viisi on oltava tärkeä ja merkityksellinen.
Numero kuusi on pyhä ja taikavoimainen. Matemaatikkojen mukaan kuusi on ensimmäinen täydellinen numero eli se on tekijöidensä summa. Se esiintyy lukuisissa uskonnoissa. Niin kristittyjen, juutalaisten kuin muslimienkin uskomusten mukaan Jumala loi ihmisen kuudentena päivänä. Kuudes käsky viittaa kaikista pahimpaan syntiin, tappamiseen. Pedon luku on 666. Maailmanloppukin tuli eräiden tahojen mukaan vuonna 1999, koska se on ylösalaisin luettuna "six six six back to one". Daavidin tähdessä on kuusi sakaraa. Meillä on kuusi maanosaa, jos Amerikka lasketaan kahdeksi eri maanosaksi, ja kuusi suuntaa: eteen, taakse, oikea, vasen, ylös, alas. Meillä on kuudes mystinen aisti. Kuusi on tärkeä ja merkityksellinen numero.
Numero seitsemän on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on seitsemän ruumiinaukkoa ja seitsemän chakraa. Lumikki asui seitsemän kääpiön kanssa. Otavassa, johon kuuluu myös suoraan pohjoiseen osoittava Pohjantähti, on seitsemän tähteä - samoin kuin oli Kivellä veljeksiä. Kun heitetään kahta noppaa, todennäköisin tulos on seitsemän. Monissa uskonnoissa viitataan numeroon seitsemän. Seitsemän kuolemansyntiä, seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi, viisi leipää ja kaksi kalaa, anteeksi on annettava ei vain seitsemän vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa. Säännöllinen seitsentahokas on mahdoton. Meillä on maailman seitsemän ihmettä. Meillä on seitsemän maanosaa, jos Antarktis lasketaan maanosaksi ja Amerikka kahdeksi eri maanosaksi. Ei pääse yli siitä, etteikö seitsemän olisi tärkeä numero.
Numero kahdeksan on pyhä ja taikavoimainen. Se on täydellinen kierros, se kuvastaa ikuisuutta - siksi se on myös Jumalan symboli ja esiintyy monissa uskonnoissa. Nooan arkissa oli kahdeksan ihmistä. Daavid oli Iisain kahdeksas poika, samoin kuin Salomo oli Daavidin kahdeksas poika. Uudessa testamentissa on kahdeksan kirjoittajaa ja Beetlehem mainitaan Raamatussa tasan kahdeksan kertaa. Kun kahdeksikon kääntää kyljelleen, se on äärettömän merkki. Kiinalaisille kahdeksan on yleisesti onnennumero. Meillä on tietenkin myös pohjoinen, etelä, itä, länsi, koillinen, kaakko, lounas ja luode. Suomen kielessä on kahdeksan vokaalia. Kuka voisi epäillä numeron kahdeksan tärkeyttä ja merkityksellisyyttä?
Numero yhdeksän on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on yhdeksän ruumiinaukkoa, jos silmät lasketaan mukaan - ja miksi ihmeessä ei laskettaisi. Kissalla on yhdeksän henkeä, antiikin Kreikassa oli yhdeksän muusaa. Perusnumeroita on nimenomaan yhdeksän, jos nollaa ei lasketa numeroksi - ja miksi ihmeessä laskettaisiinkaan. Uskonnoissa numero yhdeksän mainitaan todella usein. Itse asiassa sitä pidetään mahtavimpana kaikista numeroista. Korinttolaiskirjeessä kerrotaan, että Pyhän Hengen armolahjoja on yhdeksän, Galatalaiskirjeessä puolestaan luetellaan hengen yhdeksän hedelmää. Kristityillä on yhdeksän käskyä, jotka Mooses toi kivitaulussa alas vuorelta. Alunperin niitä oli tietysti kymmenen, mutta yksi käskyistä, lepopäivän pyhittäminen, ilmoitetaan kolossalaiskirjeessä merkityksettömäksi, vaikkakin sen todetaan edelleen olevan ihan hyvä asia juutalaisille. Yhdeksän on siis erittäin tärkeä ja merkityksellinen numero.
Numero kymmenen on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on kymmenen sormea ja kymmenen varvasta. Uskonnoissa numero kymmenen näyttäytyy usein ja vahvana. Kymmenen käskyä, Jumalan pyhä ja muuttamaton laki, jonka Mooses toi kivitauluissa alas vuorelta. Egyptin kymmenen vitsausta, kymmenen neitsyttä joista viisi oli viisasta ja viisi tyhmää, kymmenen sukupolvea Aatamista Nooaan, Isä meidän -rukouksen kymmenen klausuulia, Antikristuksen hallitsemat kymmenen valtakuntaa - listaa voi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Kymmenen on paras arvosana, tikkataulun keskellä on napakymppi. Maailmassa on kymmenen ulottuvuutta monen supersäieteorian mukaan. Meillä on matematiikassa käytössä kymmenjärjestelmä, ja konekirjoittajilla kymmensormijärjestelmä. Perusnumeroita on nimenomaan kymmenen, jos nolla lasketaan numeroksi - ja miksi ihmeessä ei laskettaisi. Kymmenen on huomattavan tärkeä numero.
Numero yksitoista on pyhä ja taikavoimainen. Sen numeroista saadaan 1+1=2, joka, kuten ylempänä on jo kerrottu, on todella tärkeä ja monissa uskonnoissa mainittu numero. Raamatun mukaan Mooses toi meille kivitauluissa yksitoista käskyä, Jumalan muuttamattoman lain - jonka roomalaiskatoliset pyöristivät kymmeneksi yhdistämällä kaksi viimeistä käskyä ja protestantit yhdistämällä kaksi ensimmäistä käskyä. Numero yksitoista on ensimmäinen voimanumero, ja sellaisena samalla tärkein. Ja muistaa pitää toki myös yhdestoista hetki - numero yksitoista on todellakin erittäin tärkeä ja merkityksellinen numero!
Numero kaksitoista on pyhä ja taikavoimainen. Vuoden kaksitoista kuukautta, kellotaulun kaksitoista tuntia, korttipakan kaksitoista kuvakorttia, kahden nopan suurin mahdollinen tulos, täysi tusina, likainen tusina. Numeroiden summa on 1+2=3, joka, kuten ylempänä on jo kerrottu, on itsessään erittäin tärkeä, monissa uskonnoissa pyhä ja keskeinen numero. Valhallaan kutsuttiin kaksitoista jumalaa. Vanhassa testamentissa oli kaksitoista patriarkkaa, Jaakobilla oli kaksitoista poikaa jotka kaksinetoista vaimoineen panivat alulle Israelin kaksitoista kansaa. Jeesuksella oli tietenkin kaksitoista opetuslasta. Vaikea uskoa, että joku ei näkisi numeron kaksitoista tärkeyttä ja merkitystä.
Numero kolmetoista on pyhä ja taikavoimainen. Pirun tusinaa on pelätty halki koko historian, tai ainakin Jeesuksen ajoista lähtien, kun yksi pääsiäisaterian kolmestatoista vieraasta kavalsi toisen. Ehkä sen takia pöytään ei edelleenkään mielellään istuteta kolmeatoista aterioijaa. Monesta hotellista puuttuu kolmastoista kerros tai huone numero kolmetoista. Perjantai kolmastoista lokakuuta vuonna 1307 ei oikein lähtenyt temppeliherrojen mielestä. Jos mikään näistä ei sinua vakuuta, muista että 1+3=4, ja neljähän on, kuten ylempänä jo totesimme, erittäin tärkeä numero esimerkiksi monissa uskonnoissa. Kolmetoista ei kalpene vähääkään muiden numeroiden joukossa.
Numero neljätoista. Tuota noin. Hetki pieni, olkaa hyvä.
Hm.
Jatkuu ensi numerossa.
Numero kaksi on pyhä ja taikavoimainen, koska kaikilla asioilla on kaksi puolta, koska on olemassa hyvä ja paha, oikea ja väärä, totuus ja valhe, valo ja pimeys, päivä ja yö, kruuna ja klaava, jin ja jang. Monissa uskonnoissa kaksi on pyhä luku. On Allah ja Muhammed. On Jumala ja Jeesus, on Jumala ja Paholainen, on henki ja aine. Viisi leipää ja KAKSI kalaa! Meillä on kaksi kättä, kaksi jalkaa, kaksi silmää, kaksi korvaa ja kaksi sierainta. Aivot koostuvat kahdesta puoliskosta. On Romeo ja Julia, on Bonnie ja Clyde, on Jekyll ja Hyde, on Pertsa ja Kilu ja Pekka ja Pätkä. Kaksi ihmistä voivat panna alulle kolmannen, ja avioliitto muodostetaan kahden välillä. Numeron kaksi on pakko olla tärkeä ja merkityksellinen.
Numero kolme on pyhä ja taikavoimainen, senhän huomaa jo siitä miten paljon meillä on eri tilanteita missä on kolme jotain asiaa. Meillä on kolme perusväriä, samoin liikennevaloissa on kolme väriä. Niin ikään todella monen maan lipussa on kolme väriä. Monissa uskonnoissa kolme on pyhä luku. Kolme tarkoittaa elämän jatkuvuutta, sillä kaksi ihmistä voivat panna alulle kolmannen. On Brahma, Vishnu ja Shiva. On Isä, Poika ja Pyhä Henki, on kolme itämaan tietäjää, on kolme ristiinnaulittua Golgatalla. Pietari kielsi Jeesuksen kolmesti. Meillä on maa, meri ja taivas. Maailmamme on kolmiulotteinen. On tarinan kolme eri puolta: minun, sinun ja totuus. On vapaus, veljeys ja tasa-arvo, on usko, toivo ja rakkaus, on citius, altius, fortius, on kolme muskettisoturia, kolme sokeaa hiirtä, Tupu-Hupu-Lupu, Leenu-Liinu-Tiinu. Numeron kolme on siis pakko olla tärkeä ja merkityksellinen, ihan selvästi se on erityisasemassa.
Numero neljä on pyhä ja taikavoimainen. Ajatelkaa vaikka neljää vuodenaikaa tai sitä miten meillä on neljä raajaa. Jokaisessa vuorokaudessa on aamu, päivä, ilta ja yö. Me elämme läpi lapsuuden, nuoruuden, keski-iän ja vanhuuden. Kuukaudessa on neljä täyttä viikkoa. Meillä on pohjoinen, etelä, itä ja länsi. Meillä on maa, ilma, tuli ja vesi. Nelilehtinen apila tuo onnea, korttipakassa on neljä maata. Maailmamme on neliulotteinen: kolme tilallista ulottuvuutta ja aika. Monissa uskonnoissa neljä on pyhä luku. Kristityillä on neljä adventtisunnuntaita. Uudessa testamentissa on neljä evankeliumia, juutalaisilla on neljä pyhää kaupunkia, navajoilla neljä suurta klaania ja niin edelleen. Loputtomiin. Selkeästi numero neljä on tärkeä ja merkityksellinen.
Numero viisi on pyhä ja taikavoimainen. Miten voisi sanoa mitään muuta, kun katsoo kätensä viittä sormea tai jalkansa viittä varvasta? Ajatelkaa ikuisten pyramidien tai maagisen pentagrammin viittä kulmaa. Monissa uskonnoissa viisi on pyhä luku. Jumala loi maailman viitenä päivänä. Viisi Mooseksen kirjaa, viisi viisasta neitsyttä ja viisi tyhmää, Daavid poimi nimenomaan viisi kiveä mukaansa lähtiessään taisteluun Goljatia vastaan, VIISI leipää ja kaksi kalaa! Useat tahot kertovat että numero viisi tarkoittaa kristinuskossa Isää, Poikaa, Pyhää Henkeä, luomista ja lunastusta. On viisi mysteeriä, ja viisi on siksi armon symboli. Pythagoraan mukaan numero viisi viittasi täydellisessä tasapainossa olevaan ihmiseen. Meillä on viisi maanosaa ja niihin viittaavat viisi olympiarengasta, viisi aistia, viisi eri perusmakua ja viisipäiväinen työviikko. Numeron viisi on oltava tärkeä ja merkityksellinen.
Numero kuusi on pyhä ja taikavoimainen. Matemaatikkojen mukaan kuusi on ensimmäinen täydellinen numero eli se on tekijöidensä summa. Se esiintyy lukuisissa uskonnoissa. Niin kristittyjen, juutalaisten kuin muslimienkin uskomusten mukaan Jumala loi ihmisen kuudentena päivänä. Kuudes käsky viittaa kaikista pahimpaan syntiin, tappamiseen. Pedon luku on 666. Maailmanloppukin tuli eräiden tahojen mukaan vuonna 1999, koska se on ylösalaisin luettuna "six six six back to one". Daavidin tähdessä on kuusi sakaraa. Meillä on kuusi maanosaa, jos Amerikka lasketaan kahdeksi eri maanosaksi, ja kuusi suuntaa: eteen, taakse, oikea, vasen, ylös, alas. Meillä on kuudes mystinen aisti. Kuusi on tärkeä ja merkityksellinen numero.
Numero seitsemän on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on seitsemän ruumiinaukkoa ja seitsemän chakraa. Lumikki asui seitsemän kääpiön kanssa. Otavassa, johon kuuluu myös suoraan pohjoiseen osoittava Pohjantähti, on seitsemän tähteä - samoin kuin oli Kivellä veljeksiä. Kun heitetään kahta noppaa, todennäköisin tulos on seitsemän. Monissa uskonnoissa viitataan numeroon seitsemän. Seitsemän kuolemansyntiä, seitsemäntenä päivänä Jumala lepäsi, viisi leipää ja kaksi kalaa, anteeksi on annettava ei vain seitsemän vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa. Säännöllinen seitsentahokas on mahdoton. Meillä on maailman seitsemän ihmettä. Meillä on seitsemän maanosaa, jos Antarktis lasketaan maanosaksi ja Amerikka kahdeksi eri maanosaksi. Ei pääse yli siitä, etteikö seitsemän olisi tärkeä numero.
Numero kahdeksan on pyhä ja taikavoimainen. Se on täydellinen kierros, se kuvastaa ikuisuutta - siksi se on myös Jumalan symboli ja esiintyy monissa uskonnoissa. Nooan arkissa oli kahdeksan ihmistä. Daavid oli Iisain kahdeksas poika, samoin kuin Salomo oli Daavidin kahdeksas poika. Uudessa testamentissa on kahdeksan kirjoittajaa ja Beetlehem mainitaan Raamatussa tasan kahdeksan kertaa. Kun kahdeksikon kääntää kyljelleen, se on äärettömän merkki. Kiinalaisille kahdeksan on yleisesti onnennumero. Meillä on tietenkin myös pohjoinen, etelä, itä, länsi, koillinen, kaakko, lounas ja luode. Suomen kielessä on kahdeksan vokaalia. Kuka voisi epäillä numeron kahdeksan tärkeyttä ja merkityksellisyyttä?
Numero yhdeksän on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on yhdeksän ruumiinaukkoa, jos silmät lasketaan mukaan - ja miksi ihmeessä ei laskettaisi. Kissalla on yhdeksän henkeä, antiikin Kreikassa oli yhdeksän muusaa. Perusnumeroita on nimenomaan yhdeksän, jos nollaa ei lasketa numeroksi - ja miksi ihmeessä laskettaisiinkaan. Uskonnoissa numero yhdeksän mainitaan todella usein. Itse asiassa sitä pidetään mahtavimpana kaikista numeroista. Korinttolaiskirjeessä kerrotaan, että Pyhän Hengen armolahjoja on yhdeksän, Galatalaiskirjeessä puolestaan luetellaan hengen yhdeksän hedelmää. Kristityillä on yhdeksän käskyä, jotka Mooses toi kivitaulussa alas vuorelta. Alunperin niitä oli tietysti kymmenen, mutta yksi käskyistä, lepopäivän pyhittäminen, ilmoitetaan kolossalaiskirjeessä merkityksettömäksi, vaikkakin sen todetaan edelleen olevan ihan hyvä asia juutalaisille. Yhdeksän on siis erittäin tärkeä ja merkityksellinen numero.
Numero kymmenen on pyhä ja taikavoimainen. Meillä on kymmenen sormea ja kymmenen varvasta. Uskonnoissa numero kymmenen näyttäytyy usein ja vahvana. Kymmenen käskyä, Jumalan pyhä ja muuttamaton laki, jonka Mooses toi kivitauluissa alas vuorelta. Egyptin kymmenen vitsausta, kymmenen neitsyttä joista viisi oli viisasta ja viisi tyhmää, kymmenen sukupolvea Aatamista Nooaan, Isä meidän -rukouksen kymmenen klausuulia, Antikristuksen hallitsemat kymmenen valtakuntaa - listaa voi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Kymmenen on paras arvosana, tikkataulun keskellä on napakymppi. Maailmassa on kymmenen ulottuvuutta monen supersäieteorian mukaan. Meillä on matematiikassa käytössä kymmenjärjestelmä, ja konekirjoittajilla kymmensormijärjestelmä. Perusnumeroita on nimenomaan kymmenen, jos nolla lasketaan numeroksi - ja miksi ihmeessä ei laskettaisi. Kymmenen on huomattavan tärkeä numero.
Numero yksitoista on pyhä ja taikavoimainen. Sen numeroista saadaan 1+1=2, joka, kuten ylempänä on jo kerrottu, on todella tärkeä ja monissa uskonnoissa mainittu numero. Raamatun mukaan Mooses toi meille kivitauluissa yksitoista käskyä, Jumalan muuttamattoman lain - jonka roomalaiskatoliset pyöristivät kymmeneksi yhdistämällä kaksi viimeistä käskyä ja protestantit yhdistämällä kaksi ensimmäistä käskyä. Numero yksitoista on ensimmäinen voimanumero, ja sellaisena samalla tärkein. Ja muistaa pitää toki myös yhdestoista hetki - numero yksitoista on todellakin erittäin tärkeä ja merkityksellinen numero!
Numero kaksitoista on pyhä ja taikavoimainen. Vuoden kaksitoista kuukautta, kellotaulun kaksitoista tuntia, korttipakan kaksitoista kuvakorttia, kahden nopan suurin mahdollinen tulos, täysi tusina, likainen tusina. Numeroiden summa on 1+2=3, joka, kuten ylempänä on jo kerrottu, on itsessään erittäin tärkeä, monissa uskonnoissa pyhä ja keskeinen numero. Valhallaan kutsuttiin kaksitoista jumalaa. Vanhassa testamentissa oli kaksitoista patriarkkaa, Jaakobilla oli kaksitoista poikaa jotka kaksinetoista vaimoineen panivat alulle Israelin kaksitoista kansaa. Jeesuksella oli tietenkin kaksitoista opetuslasta. Vaikea uskoa, että joku ei näkisi numeron kaksitoista tärkeyttä ja merkitystä.
Numero kolmetoista on pyhä ja taikavoimainen. Pirun tusinaa on pelätty halki koko historian, tai ainakin Jeesuksen ajoista lähtien, kun yksi pääsiäisaterian kolmestatoista vieraasta kavalsi toisen. Ehkä sen takia pöytään ei edelleenkään mielellään istuteta kolmeatoista aterioijaa. Monesta hotellista puuttuu kolmastoista kerros tai huone numero kolmetoista. Perjantai kolmastoista lokakuuta vuonna 1307 ei oikein lähtenyt temppeliherrojen mielestä. Jos mikään näistä ei sinua vakuuta, muista että 1+3=4, ja neljähän on, kuten ylempänä jo totesimme, erittäin tärkeä numero esimerkiksi monissa uskonnoissa. Kolmetoista ei kalpene vähääkään muiden numeroiden joukossa.
Numero neljätoista. Tuota noin. Hetki pieni, olkaa hyvä.
Hm.
Jatkuu ensi numerossa.